Καταστήματα – Γραφεία

Για την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου εργαζόμαστε σκληρά, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι τόσο για τους εργαζόμενους  όσο και για τους πελάτες σας ο χώρος να προσφέρει την αισθητική που αναζητάτε. Σας εγγυόμαστε ποιοτικό αποτέλεσμα οικονομικά και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε εργασία κι αν μας εμπιστευτείτε.
Με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε δωρεάν στον επαγγελματικό σας χώρο, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, γραπτή προσφορά όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, στη καλύτερη οικονομική λύση. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και χωρίς ταλαιπωρία.

•Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό (ανυψωτικά μηχανήματα και σκαλωσιές) ώστε να εκτελούμε με επιτυχία κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού σε υψηλά και δυσπρόσιτα σημεία.
•Χρησιμοποιούμε αρίστης ποιότητας υλικά, από τις πιο γνωστές ελληνικές και ξένες εταιρείες χρωμάτων, και γι αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα και πλέον μακροχρόνια αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.