>

Ελαιοχρωματισμοί

Psp Colors - Ελαιοχρωματισμοί
PSP Colors - Ελαιοχρωματισμοί

Οι ελαιοχρωματισμοί είναι για την εταιρεία μας μία από τις κύριες δραστηριότητες και το έμπειρο προσωπικό μας αποτελεί την εγγύηση για την σωστή εργασία. Το χρώμα του χώρου σας είναι για εμάς πολύ σημαντική υπόθεση γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής χρωμάτων και διαθέτουμε συστήματα βαφής προηγμένης ποιότητας. Αναλαμβάνουμε την κάλυψη των οικοσκευών και την τοποθέτηση χαρτονιών σε όλα τα πατώματα ώστε στην παράδοση ο χώρος να είναι καθαρός. Πριν από τον ελαιοχρωματισμό του χώρου πραγματοποιείται πάντα τρίψιμο και στοκάρισμα των σαθρών επιφανειών κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα και την αντοχή στον χρόνο. Εγγυόμαστε για τον χρόνο παράδοσης του έργου και για το ποιοτικό αποτέλεσμα.

Εξωτερικού Χώρου

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να φέρει εις πέρας κάθε είδους έργο που αφορά τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του κτηρίου σας. Πολυώροφα κτίρια (οικοδομές) δημόσια και ιδιωτικά, Βιομηχανίες, Σούπερ Μάρκετ, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Εκκλησίες. Η εταιρεία PSPcolors σε συνεργασία με καταξιωμένους μηχανικούς του χώρου αναλαμβάνει και την έκδοση των αντίστοιχων αδειών για κάθε περίπτωση εργασιών.

Εσωτερικού Χώρου
Ξενοδοχειακές Μονάδες
Καταστήματα - Γραφεία
Τεχνοτροπίες
Ταπετσαρίες
Mondo Bello

Για εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών από το 2004 με αρχική δραστηριότητα τους ελαιοχρωματισμούς, τις τεχνοτροπίες και την τοποθέτηση ταπετσαρίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Search