>

Πατητή Τσιμεντοκονία

Psp Colors - Πατητή Τσιμεντοκονία
PSP Colors - Πατητή Τσιμεντοκονία
Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες κατασκευαστικές λύσεις στους χώρους της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Οι λιτές γραμμές και η μονολιθική εμφάνισή της συνδυάζουν την παραδοσιακή Μεσογειακή αρχιτεκτονική με τη μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική, χαρίζοντας στον χώρο σας ένα μοναδικό ύφος και μία διαχρονική απλότητα. Στην πατητή τσιμεντοκονία, πρωταγωνιστής είναι η φαντασία. Το ιδιαίτερο αυτό υλικό δένει αρμονικά με πλήθος φυσικών υλικών, όπως ξύλο, γυαλί ή μέταλλο, ενώ σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον χώρο με το προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας το χρώμα και την τεχνοτροπία που επιθυμείτε. Επιλέξτε την δική σας απόχρωση μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο.

Πεδία εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας
  • Σε δάπεδα και τοίχους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήρια.
  • Σε υγρούς χώρους όπως πισίνες, spa και λουτρά, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία χτιστών ειδών υγιεινής, όπως μπανιέρες, νιπτήρες και λουτήρες. Εφαρμόζεται και σε δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.
  • Για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, όπως κρεβάτια, σκάλες, πάγκους κουζίνας και για τη διακόσμηση προσόψεων σε τζάκια.
  • Συνιστά μία ιδανική λύση ανακαίνισης καθώς εφαρμόζεται πάνω από υπάρχοντα δάπεδα και τοίχους π.χ. από πλακάκια, μωσαϊκό κτλ.

Για εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών από το 2004 με αρχική δραστηριότητα τους ελαιοχρωματισμούς, τις τεχνοτροπίες και την τοποθέτηση ταπετσαρίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Search